FAQ

  • Hoe zit het met de rechten van een promotiefilm voor uitzending op de landelijke, regionale of lokale zenders?

    Beelden die wij zelf maken zijn rechtenvrij om landelijk te gebruiken. De voice over teksten mogen echter niet voor regionale of landelijke TV gebruikt worden. Tenzij apart toestemming gegeven wordt. De muziek die wij zelf produceren mag tevens op iedere zender gebruikt worden. Op muziek van derden zitten rechten, waaraan kosten zijn verbonden voor gebruik.
  • Is het ook mogelijk om andere opdrachten te verzorgen, zoals bijvoorbeeld instructiefilms, videoclips of commercials?

    Ja dat is geen probleem! Ook instructiefilms, virals, videoclips, video's voor bedrijfstrainingen, flash toepassingen, 3d animaties en commercials behoren tot onze opdrachten. Voor ons is geen brug te ver... Wij helpen u graag bij ieder vraagstuk! Ook als deze niet op onze website genoemd wordt.
  • Wat komt er zoal kijken bij een opnamedag?

    Voorafgaand aan de opnamedag hebben wij een waterdicht script geschreven, met daarbij een lijst met benodigdheden. Deze vormen de leidraad van de opnamedag. U zorgt voor de benodigde ruimte, personen en/of materialen. Wij zorgen voor de rest! Aan het begin van de dag spreken we met u de dag door. Dan gaan we aan de slag, conform script. Namens promotiefilm.nl is er een cameraman en een regisseur aanwezig.
FAQ

Maak vrijblijvend een film afspraak

Een professionele, unieke en rechtenvrije film staat of valt bij een goed script dat inspeelt op de behoefte van de kijker. We willen hierover graag eens vrijblijvend met u aan tafel.